آشنایی با فواید ظروف مسی / هر آنچه درمورد ظروف مسی باید بدانیم

فواید آشپزی در ظروف مسی

علت خوشمزه شدن و خوب جا افتادن غذا در ظروف مسی این است

که حرارت در ظروف مسی بیش از سایر ظروف فلزی نگهداری و به طور یکنواخت توزیع می شود

پخت غذا در این ظروف می تواند کم خونی را کم کند

زیرا مس از عناصر لازم برای فرآیند خونسازی و رفع کم خونی است

ویژگی های فلز مس و رسانایی بسیار زیاد آن است که باعث می شود غذا در ظرف مسی خیلی سریعتر بپزد و انواع خورش ها در این ظروف بهتر جا بیافتد ،

همینطور سرخ کردن غذاها در ظروف مسی باعث تردتر شدن آن ها می شود

پخت غذا در ظروف مسی باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی خانم های نزدیک به دوران عادت ماهیانه می شود

در هنگام شست و شو خراشیدن یا ساییدن این ظروف ، لایه پوششی محافظ را از بین می برد

و دیگر نباید در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته پخت و پز کرد زیرا این فلز هنگامی که در مقادیر زیاد وارد غذا می شود باعث تهوع، استفراغ و اسهال می شود

دیدگاه بو علی سینا در مورد مس

از نظر بو علی سینا دو نوع مس وجود دارد

که یکی قبرصی سرخ مایل به زرد است که از نوع دیگر بهتر است و برای درمان زخم مفید است .

دیگری مس سرخرنگ است که انواع روشن و سیاه و طالیقون (سوخته تند و نیزو گیرنده است) که مانند مس مایل به زرد برای درمان زخم مفید است

مس یکی از قدیمی‌ترین فلزهایی است که بشر از آن در طول تاریخ تا امروز استفاده می‌کند.

این ظروف در انواع و اقسام مدل‌ها و کاربردها تولید شده است،

از قندان و ست پارچ و لیوان گرفته تا سماور و دیگ که همه‌ی آن‌ها را در انواع فروشگاه‌ها می‌توان پیدا کرد

نحوه نگهداری از ظروف مسی

خوراکی های زیاد شور و تلخ، ترش و شیرین و روغنی و گوشت را نباید در ظروف مسی به مدت طولانی نگهداشت.

زنگار ظروف مسی ضرر دارد ولی قلع اندود کردن آن ضرر ندارد .

جایگزین همراه دیزی های سنگین بجای آلومینیوم است زیرا آلومینیوم اثرات بد استخوانی و خونی و مغزی دارد.

مس در صرفه جویی انرژی و پخت سریع مفید است زیرا در قدرت انتقال حرارت بعد از طلا از بهترین فلزات است

برای از بین بردن لکه ای از روی ظرف مسی یک برش  پیاز بمالید تا سریعتر تمیز شود

برای شستن  آنها را در ماشین ظرفشویی قرار ندهید و بعد از شستن سریع خشک کنید

یک قاشق چای خوری نمک را در یک فنجان سرکه سفید حل کنید و

به آن آرد بیفزایید تا حالتی خمیری بیابد. خمیر را روی سطوح ظرف بمالید و پانزده دقیقه تا یک ساعت آن را کنار بگذارید

سپس با آب گرم ظرف مسی را بشویید و با پارچه نرم و تمیز آن را خشک تا براق شود.

برای پاک کردن قسمت های بسیار کثیف ظروف مسی

یک قاشق غذاخوری نمک، یک فنجان سرکه سفید و مقداری آب به مدت چند ساعت در ظرفی بجوشانید. سپس آن را با محلول صابون و آب داغ بشویید و در نهایت آب بکشید و خشک کنید

راه های تشخیص ظروف مسی اصل و تقلبی

بیشترین تولیدات ظروف مسی اصل در زنجان انجام می شود که سرخ رنگ و شفاف بوده اما رنگ ظروف تقلبی زرد متمایل به مات می باشد و ناخالصی در آن بیشتر است

برای خرید این نوع ظروف از مراکز معتبر آن را خریداری نمایید

ارسال دیدگاه